DJI lanserer Ronin SC

Published: 17/07/2019

DJI lanserer en mindre, lettere og bedre utgave av Ronin-S 

 

img

 

DJI lanserer en ny og mindre utgave av Ronin-S, men hva er egentlig forskjellen?

Ronin-S er en utmerket gimbal stabilisator for DLSR kameraer, og gir god kompatibilitet med et bredt utvalg av kameraer og linser. Og nå, med utgivelsen av Ronin-SC, tilbys brukere en lett, bærbar gimbal som er designet for speilfrie kameraer. Så, hvilken skal du kjøpe? Vi har testet begge håndholdte gimbals side om side for å hjelpe deg med å ta en informert beslutning.

Den nye Ronin-SC har ankommet, og som sin forfader tilbyr den utmerket mekanisk treakse stabilisering, men også en lett konstruksjon og ekstra funksjonalitet. Som det nyeste tilskudd til Ronin-serien har introduksjonen av denne håndholdte gimbal utløst interessen til videografer og håndholdte filmskapere. I denne gimbal stabilisator sammenligningen tar vi deg gjennom de viktigste punktene å vurdere før du kjøper.

 

Design

 

Ronin-S og Ronin-SC har begge en bærbar, avtakbar design, noe som gjør dem veldig praktiske å transportere.

Ronin-SC kommer inn på bare 1,1 kg, noe som gjør det utrolig praktisk å transportere når du flytter til forskjellige skytesteder. Den mindre størrelsen på Ronin-SC gjør det enda enklere å lagre gimbalen i en ryggsekk eller et bæreveske.

 

Et annet høydepunkt er at Ronin-SC alltid kan bytte tilbake til lagringsplassen, uansett hvordan aksesposisjonen er satt, slik at den lett kan transporteres til andre steder uten å justere aksene. Derfor trenger Ronin-SC ikke å balanseres igjen og igjen.

 

Kamerakompabilitet


Dette er et viktig aspekt å vurdere gitt de ulike funksjonene til begge produktene. Mens Ronin-S kan brukes med et stort utvalg av DSLR og speilreflekskameraer, er Ronin-SC spesielt designet for speilfrie kameraer som veier opptil 2 kg.

Her er en liste over mye brukte kameraer som er kompatible med Ronin-SC:

Sony

Nikon

Canon

Panasonic

Fujifilm

A7 Serien Z6 EOS R GH5 X-T2

 

A9 Z7 M50 GH5S X-T3
A6500     G9  
A6400        
A6300        

RX100

     

Oppsett


Ronin-SC har akse låser som gjør oppsett og balansering av gimbal mye raskere. Quick-Release Plate er en annen nyttig funksjon for raske opptaksscenarier, noe som gir brukerne muligheten til å ha forhåndsdefinerte monteringsposisjoner.


Alle gimbal akser kan låses under transport.

 

Følgende video vil vise deg hele oppsettprosessen for Ronin-S trinn for trinn:

https://youtu.be/kuJpoqiS-uE

 

Egenskaper


Følgende funksjoner støttes av begge Ronin-versjoner:

 

Panorama Ta bred FOV-visning (Field of View) med Panorama-funksjonen. Timelapse & Motionlapse Time- og Motionlapses brukes ofte til å vise overganger, bevegelser eller endringer på en kinematisk måte.

3D Roll 360

 

Begge Gimbal Panaxene har et kontrollerbart rotasjonsområde på 360 ° grader og kan også utføre kontinuerlige rotasjoner, noe som gir deg muligheten til å skyte 360 ​​° opptak når du holder Ronin-S eller Ronin-SC i lommelykt modus. En unik måte å skape en spesiell visuell effekt på.

 
Sportmodus
 
Begge Ronin-versjoner har sportsmodus, noe som gir deg muligheten til å holde motivet i rask ramme og skape unikt overgangsbruk med letthet.
 

Ronin-SC kommer også med noen nye, spennende funksjoner. La oss sjekke dem ut!

ActiveTrack 3.0


Ronin-SC er den første gimbalen fra Ronin-produktlinjen for å støtte ActiveTrack 3.0-teknologien. Ved hjelp av Ronin-SC-telefonholderen er en smarttelefon som er festet over kameraet kombinert med Ronin-appen og Ronin-SC for nøyaktig å spore motivet. ActiveTrack 3.0 kan brukes til å raskt velge, spore og ta opp et bevegelige emne.

Force Mobile


Denne nye Ronin-SC-funksjonen gir deg en helt ny måte å kontrollere din gimbal på. Brukere kan kontrollere Ronin-SC ved å flytte smarttelefonen, og tilbyr en unik, instinktiv måte å filme på. *

* Force Mobile er for tiden bare tilgjengelig for iOS

 

Spesifikasjoner

La oss ta en titt på spesifikasjonene til begge modellene:

Emne

Ronin-SC

Ronin-S

Vekt

1.1 kg

1.85 kg

Maks kameravekt

2 kg

3.6 kg

Dimensjon (lageret posisjon)

370mm´150mm´165mm

486mm´202mm´185mm

Maks driftstid

11 t

12 t

Ladetid

2t 30min (ingen Quick Charge)

  • 2t 15min (Quick Charge)
  • 2t 30min (ingen Quick Charge)

Kontrollert rotasjonsområde

  • Pan axis kontroll: 360° kontinuerlig rotasjon
  • Tilt axis kontroll: -90° til 145°
  • Roll axis kontroll: ±30°
  • Pan axis kontroll: 360° kontinuerlig rotasjon (Roll 360 modus)
  • Tilt axis kontroll: +180° to -90° (Upright Modus), +90° til -135° (Underslung og Flashlight Modus)
  • Roll axis kontroll: ±30°, 360° kontinuerlig rotasjon

Maks. Axis Rotasjonshastighet

Alle axis: 180°/s

Alle axis: 360°/s

Underslung Modus

JA

JA

Flashlight Modus

JA

JA

Tilkoblinger

Bluetooth 5.0; USB-C

Bluetooth 4.0; USB-C

Valg av stabiliseringsgimbal


Hvis du bruker et DSLR-kamera til prosjektene dine og har mer omfattende linser og opptaksmiljøer, er Ronin-S et utmerket valg for deg. Ronin-S er en må-ha håndholdt gimbal for hendelse filmskapere, innhold beslutningstakere og DSLR kamera eiere.

 

For innholdsskapere som ønsker en lysere og mer reisevennlig gimbal stabilisator, er Ronin-SC et viktig tillegg til utstyret sitt. Perfekt for vloggere og bryllupspartnere som skyter på farten, kommer Ronin-SC fram som en sterk leder i det speilløse kameraet gimbal-markedet.

 

 

 

Se priser og mer info her:

https://djioslo.no/kategori/ronin-sc/

 

Ser hele artikkelen på Engelsk her: 

https://store.dji.com/guides/ronin-sc-vs-ronin-s-side-by-side-comparison/

Kommentarer

Load more
GTA V 

Rask levering (Hentes daglig, 1-3 dager leveringstid)