DJI Presenterer RoboMaster S1, en avansert robot for bruk innen utdanning og for teknologiske entusiaster

Published: 26/06/2019

Produktlanseringer
DJI Presenterer RoboMaster S1, en avansert robot for bruk innen utdanning og for teknologiske entusiaster
img

DJI Presenterer RoboMaster S1, en avansert robot for bruk innen utdanning og for teknologiske entusiaster

DJI, den verdensledende aktøren innen sivile droner og luftfotobehandlingsteknologi, tar i dag et dristig skritt mot utdanningsteknologi ved å lansere RoboMaster S1, selskapets første bakkebaserte robot. S1 ble laget for å introdusere nye brukere til moro og muligheter med robotteknologi, med kraftige børsteløse motorer, et chassis som kan bevege seg i alle retninger, en høyspent gimbal og interaktive moduser for programmering, spill og konkurranse. S1-brukere kan ha det gøy ved å lage spesifisert og tilpasset maskinvare, lærer å manøvrere roveren, programmere med Python eller Scratch eller konkurrere med venner i flere moduser.

"DJI er drevet av lidenskapelige ingeniører med et ønske om å presse grensene for teknologi," sa Frank Wang, DJIs grunnlegger og administrerende direktør. "Drivkraft er viktig, men det er også muligheten til å lære og engasjere seg i teknologi i en tidlig alder. Vi utviklet RoboMaster S1 med neste generasjon innovatører i tankene, noe som gjør robotikk og programmering ikke bare mer tilgjengelig, men også en underholdende og akademisk opplevelse. "

Avansert, trygg og intuitivt designet

S1, kort for "Trinn 1", er en svært avansert rover designet for å gi nye brukere en enkel introduksjon til AI, ingeniørkunst og robotikk. Med enkle kontroller, en dedikert RoboMaster app, lett navigerbare menyer og et vell av opplæringsprogrammer, er S1 tilnærmet til nykommere, samtidig som det tilbyr avanserte funksjoner til brukere som allerede har erfaring med AI, ingeniørkunst og robotikk.

S1 er utstyrt med 31 sensorer for å kartlegge verden rundt, inkludert seks intelligente sensorer som brukes til å oppdage treff. På S1-rammen er det et FPV-kamera (First Person View) som sender en stabilisert live-feed fra S1 til RoboMaster-appen. Den har også en spesialisert mekanisk gimbal med en infrarød og ikke-toksisk gelperle [1] Blaster, som automatisk begrenser starthastighet og vinkel for å sikre sikkerhet. S1 er modulær med DJI-deler og inneholder også seks pulsbreddemodulasjons (PWM) kontrollporter, slik at avanserte brukere kan dra nytte av tredjeparts maskinvare.

Ved hjelp av FPV kamera og bildegjenkjenning, kan S1 identifisere forskjellige objekter automatisk, gjenkjenne og svare på lyder, og motta signaler fra andre S1-enheter. Den kraftige sentralbehandlingsenheten og CAN-buskabel med industriell kvalitet gjør det mulig å behandle store mengder data, og opprettholde et stabilt overføringssignal, selv om du utfører flere oppgaver. Sammen med sin tilpassede børsteløse motor, har S1 fire Mecanum-hjul, som oftest finnes på konkurrerende roboter, hver med 12 bevegelige deler som tillater omnidireksjonell bevegelse og presisjonskontroll under drift.

Opplev og utforsk avansert teknologi

S1 er utstyrt med ledende teknologi, som gjør det mulig for brukerne å få praktisk erfaring med virkelige applikasjoner. S1 kan utføre seks intelligente gjenkjenningsfunksjoner, inkludert:

Line Follow: Lær S1 til å følge en linje på bakken. Programmer Line Follow med RoboMaster appen.

Vision Marker Recognition: S1 kan gjenkjenne opptil 44 "Vision Markers", inkludert tall, bokstaver og spesialtegn, som åpner potensialet for koding, kamp og trening.

Follow Mode: Bygget inn i RoboMaster-appen, kan S1 identifisere og følge en person som er valgt i S1s synsfelt.

Clap Recognition: En innebygd klappgjenkjenningsmodul på S1 kan programmeres for unike svar basert på klappmengde.

Gesture Recognition: S1 kan programmeres til å gjenkjenne en rekke fysiske håndbevegelser som ligner på noen DJI-droner.

S1 Recognition: S1 kan gjenkjenne andre S1-enheter og utføre unike bevegelser basert på hvordan den er programmert.

 

Brukere som leter etter mer avanserte funksjoner, kan bruke Skratch 3.0 eller Python-kode for å programmere sine egne unike S1-funksjoner, fra hvordan det beveger seg, for å øke effektiviteten og optimalisere dreiemomentet til de fire hjulene. Brukere kan til og med skrive egne programmer og legge dem til som tilpassede ferdigheter, som kan brukes under spill som en ekstra fordel, for eksempel "Hit and Turn Back", hvor S1 dreier og utfører et motangrep etter å ha blitt beskutt bakfra. S1 oppfordrer brukerne til å fortsette å lære og skyve grensene for sin egen kreativitet. I RoboMaster-appen, vil brukerne ha tilgang til "Road to Mastery", en nedsenkende, prosjektbasert kurs for å lære S1-eiere programmeringsspråk. I tillegg tilbyr "RoboAcademy" informative videoopplæringsprogrammer og programmeringsguider for å introdusere robotteknikk og koding. Nye kurs vil kontinuerlig bli lagt til og oppdatert for både "RoboAcademy" og "Road to Mastery."

Interaktive moduser

Inspirert av robotene som er omtalt i DJIs internasjonale RoboMaster Robotics-konkurranse, har S1 flere morsomme og interaktive konkurransemoduser. SOLO-modus inkluderer Target Practice og Target Race, hvor brukere må skanne forhåndsdefinerte Vision Markers. Multiplayer Battle-modus inkluderer Race og Free-for-All. I race-modus konkurrerer brukernes S1 om å skanne nummererte Vision Markers i riktig rekkefølge, og spilleren som fullfører banen raskest vinner. I Free-for-All-modus kjemper spillerne med enten géleperler eller infrarøde bjelker. For å gi enda mer spenning, har multiplayer kampmodus fire Mystery Bonuser som spillerne kan bruke mot sine motstandere: Svimmelhet, elektromagnetisk forstyrrelse, ekstrem fart og uovervinnelighet.

 

DJI har investert i robotteknikkutdanning siden 2013 med innføringen av RoboMaster-konkurransen. Lanseringen av RoboMaster S1 markerer DJIs første skritt i robotteknikkutdanningsområdet; med kurs, pedagogisk materiale, arrangementer og maskinvare. DJI vil fortsette å samarbeide med skoler, klubber, organisasjoner for å utvide sin tilstedeværelse i feltet. I august 2019 arrangerer DJI også den første RoboMaster S1 Challenge under RoboMaster-finalen i Shenzhen, Kina.

Pris og tilgjengelighet

RoboMaster S1 lanseres først i USA og Kina. Det er forventet at RoboMaster S1 blir tilgjengelig i Norge til høsten. Prisen i USA ligger på $499. 

Kommentarer

Load more
GTA V 

Rask levering (Hentes daglig, 1-3 dager leveringstid)